ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

«Οργανώνουμε την πάλη μας στο πλευρό των εργατών»

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη

Σε συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη με το ΠΑΜΕ και σε μια σειρά αγωνιστικές πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τα σχολεία καλεί η Γραμματεία του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας. Παράλληλα, καλεί σε συμμετοχή στη συνέλευση του Συντονιστικού το Σάββατο 29 Γενάρη. Το κάλεσμα της Γραμματείας του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας σημειώνει τα εξής:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η γραμματεία του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας καλεί σε Συνέλευση του Συντονιστικού το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα των Λογιστών (πλ. Κάνιγγος).

Συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη με το ΠΑΜΕ

Όχι στο μνημόνιο της Παιδείας

Όχι στο μνημόνιο διαρκείας ΠΑΣΟΚ – τρόικας

Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία

Οργανώνουμε την πάλη μας στο πλευρό των εργατών, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος! Την ίδια στιγμή που οι οικογένειές μας στενάζουν, η ανεργία φουντώνει, η ακρίβεια σπάει κόκαλα, εκείνοι συνεχίζουν, καταργώντας Συλλογικές Συμβάσεις, απελευθερώνοντας τις απολύσεις, δίνουν ζεστό χρήμα σε εφοπλιστές και βιομηχάνους, με τη συνενοχή της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Τώρα, στερούν ακόμα και το δικαίωμά μας στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ακυρώνοντας μέχρι και τα σχολικά τουρνουά. Προχωράνε σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων στοιβάζοντάς μας σε 30άρια τμήματα, ετοιμάζουν το «νέο» Λύκειο υποβαθμίζοντας κι άλλο το δικαίωμά μας στην ολόπλευρη μόρφωση !! Εμείς τους απαντάμε…

Καμία συγχώνευση σχολείων. Σχολικές μονάδες που να καλύπτουν τις ανάγκες σε μόρφωση των παιδιών της λαϊκής οικογένειας, με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή και το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό

Να δοθούν τα χρήματα από το υπουργείο Παιδείας και να πραγματοποιηθούν κανονικά τα σχολικά τουρνουά. Έχουμε δικαίωμα στο δωρεάν αθλητισμό και πολιτισμό.

Όχι άλλα βάρη για τις οικογένειές μας! Δε θα μας γονατίσουν!

Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων γονιών μας!

Να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση τους!

Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις σε 5μελή και 15μελή, μαζεύουμε υπογραφές, καλούμε σε συντονισμό και τα άλλα σχολεία της περιοχής μας. Προχωράμε από κοινού σε παραστάσεις διαμαρτυρίας, εξορμήσεις στις γειτονιές, κάνουμε δική μας υπόθεση την οργάνωση του μαθητικού κινήματος. Το μαθητικό κίνημα δεν καθοδηγείται από καναλάρχες και μεγαλοεκδότες, ούτε με ανώνυμα sms.

Το μαθητικό κίνημα παίρνει τις αποφάσεις του μέσα από μαζικές , συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες, μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, τα 5μελή και 15μελή, μέσα από το ΣΑΣΑ.

Οργανωμένα – μαζικά – περιφρουρημένα, στο πλευρό του ΠΑΜΕ για να διαδηλώσουμε ενάντια στα μέτρα των Κυβέρνησης – Τρόικας – ΕΕ που φορτώνουν κι άλλα βάρη για να ξεπεράσουν την κρίση τους, στις πλάτες των γονιών μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Advertisements
Published in: on 25/01/2011 at 10:51  Σχολιάστε  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://gonewn.wordpress.com/2011/01/25/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s